Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

Jak & Rock/Ondernemersborrel

Ondernemersborrel

Ondernemersborrel

ONDERNEMERSBORREL – Dit jaar organiseert Jak&Rock voor het eerst een ondernemersborrel voorafgaande aan de 2e editie van Jak&Rock. Terwijl u aan het netwerken bent met andere ondernemers voorziet een ober u van een drankje. Zodra u trek begint te krijgen kunt u een hapje eten ophalen welke op locatie voor u zal worden klaargemaakt. Bij deze willen wij je hier graag voor uitnodigen!

Waarom?

De 2017 editie was een pilot en deze pakte beter uit dan dat de organisatie ooit heeft kunnen dromen! Het muziekevenement werd zo enthousiast ontvangen dat Riessens PopArt heeft besloten om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Echter heeft het bestuur hierbij wel één kanttekening gemaakt, het moet nog beter worden dan afgelopen jaar! De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en gelet op sociale media is het draagvlak al meer dan verdubbeld.

Riessens PopArt draagt Rijssen een zeer warm hart toe en wil met de naam Jak&Rock (oud Rijssense klederdracht), mensen door middel van mooie muziek en een goede sfeer met elkaar verbinden. Hiermee hebben wij maar één doel: Rijssen op een betaalbare wijze nog beter op de kaart te zetten!

Riessens PopArt heeft al geruime ervaring met het opzetten van evenementen en realiseert zich dan ook als geen ander dat dit niet kan zonder draagvlak bij de bewoners, gemeente en ondernemers.

Kosten?

De kosten voor de ondernemersborrel bedragen € 25,00 per persoon. Hierbij heeft u vanaf 17:00 uur toegang tot het terrein en kunt u tijdens de ondernemersborrel onbeperkt eten en drinken. Zodra het evenemententerrein opengaat zal de ondernemersborrel ten einde lopen, maar niet getreurd want u kunt dan aansluiten bij de 2e editie van Jak&Rock.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@jakenrock.nl.

Sponsoren