Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

Jak & Rock/Programma

Programma

ONDERNEMERSBORREL

Het programma volgt z.s.m.

PRESENTATIE

Het programma volgt z.s.m.

MAIN STAGE

Het programma volgt z.s.m.

DE WOONKAMER STAGE

Het programma volgt z.s.m.

Bands

De show van de band U2Faces is een wervelende show met fantastisch geluid, spectaculair licht en natuurlijk muziek van de rockband U2!

Je wordt tijdens het concert meegenomen op een muzikale reis langs de songs van U2 door een band die vol passie een unieke show neerzet. Door de sound, de uitstraling en het enthousiasme spat het U2 gevoel van het podium af en weet de band als geen ander het publiek te bespelen.

Opzwepende rock classics, de prachtige hits, ‘kleine’ akoestische ballads maar ook de minder bekende (maar zeker niet minder mooie) songs die een must zijn voor iedere U2 fan.

Dit is zeker een ervaring die je niet mag missen!

De band:

Bennie Schuurman                       Lead vocals

Jeroen Seppenwoolde                 Gitaren, piano en backing vocals

Arjan Jansen                                 Basgitaar

Corjan de Bruin                            Drums

Toen gitarist/zanger Rick Manuel in het voorjaar 2016 gebeld werd of hij wilde komen spelen op Mañana Mañana was zijn eerste reactie: “Moar ik heb helemoal gin band”.

Het antwoord kwam snel en simpel: “dan richt d’r moar ene op” en de haak lag op de telefoon. En daar sta je dan, als Rick Manuel in de programmering van Mañana Mañana … zonder band.

Na wat heen en weer bellen waren er al snel een drummer (Tonnie Elferink, ook uit Diepenheim) en bassist (Bert ‘Qbus’ van Dijk, Vorden) gevonden en kon er geoefend worden als het Rick Manuel Trio. Wel werd er kort voor het optreden een mooiere naam bedacht: The Bössels.

De muziekstijl is het beste te omschrijven als SouthernBoogieBluesrock, met nummers van o.a. The Allman Brothers, Rory Gallaghar en Lynyrd Skynyrd, en alles wat we leuk vinden om te spelen mits het aansluit op de stijl, ook koorzang en flitsende gitaarsolo’s horen daar uiteraard bij.

Rick Manuel – gitaar/zang

Rob Wielens – gitaar

Bert ‘Qbus’ van Dijk – basgitaar/zang

Tonnie Elferink – drums/zang