Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

Jak & Rock/Tickets

Tickets

Earlybird

Tickets € 5,00

Beschikbaar t/m : 1 Mei

EARLYBIRD – Het is voor de vroege beslissers vanaf nu mogelijk om Earlybird kaarten te kopen via onderstaande button! De Earlybird actie loopt t/m dinsdag 1 mei. Koop dus nu je kaarten en profiteer van de korting!

Gesloten

Regulier

Tickets € 7,50

Beschikbaar vanaf: 2 Mei

REGULIER – Vanaf 2 mei zal de reguliere kaartverkoop starten. De voorverkoop zal doorlopen tot aan de 2e editie van Jak&Rock op 29 juni 2018. Indien je kaarten aan de deur wilt kopen dan is dit ook mogelijk, maar dan bedragen de kosten € 10,00. Dus koop online tickets: voordeliger en geen lange rijen bij de kassa!

Bestel tickets

Ambassadeur

Tickets € 37,50

Normaal €45,00!

AMBASSADEUR – Met je hele vriendengroep gezellig naar de 2e editie van Jak&Rock? Dit is nu mogelijk met het ambassadeursticket! Koop 5 kaarten (in de voorverkoop) en ontvang er 1 gratis (5+1, 10+2, 15+3, enz.). Dus wil jij voordelig een gezellige avond hebben met al je vrienden, koop dan vanaf 2 mei de ambassadeurstickets.

Bestel tickets

Ondernemersborrel

Tickets € 25,00

ONDERNEMERSBORREL – Wilt u lekker netwerken met andere ondernemers terwijl u geniet van een hapje, welke op locatie voor u wordt klaar gemaakt, en een drankje? Dan is de ondernemersborrel iets voor u! Kijk voor meer informatie hierover op onze ondernemersborrel-pagina.

Bestel tickets