Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

Jak & Rock/Uncategorized /Jak&Rockers der lage landen, even bijpraten.  

Blog

Jak&Rockers der lage landen, even bijpraten.  

Hier zijn we weer, na een lange radiostilte en na veel schuiven, wikken en wegen is Miss Eva eindelijk klaar met de line-up van Jak&Rock 2019.

Achter de schermen is er veel gebeurd. Na dat we de line-up de vorige keer rond hadden, kregen we bericht van de Bossels dat ze vanwege privéredenen niet konden optreden, kort daar na kregen we het verschrikkelijke bericht dat Graads van n’Zoern (Gerard Poortman) plotseling is overleden.

Graads was de drummer en motor achter Hardboard. Ook stond hij ons achter de schermen bij met raad en daad. Toen viel het bij ons even stil… Soms zijn er dingen in het leven belangrijker dan een feestje vieren. Op dat moment waren onze gedachten bij de familie en nabestaanden van Gerard.

Toen we de draad weer hebben opgepakt hadden we een uitdaging. De Bossels hadden afgezegd, maar gelukkig konden we snel een vervanger regelen in de vorm van Kings Deal een echte Bluesband (later hierover meer).

De bandleden van Hardboard wisten nog niet wat ze gingen doen, wel optreden, niet optreden, een klein optreden, begrijpelijk. Na een paar weken kregen we bericht van Hardboard, met het nieuws dat ze het gingen doen. Trots zijn wij dan ook dat we dan ook nog steeds Hardboard op ons evenement mogen hebben staan!

Het volgende probleem diende zich aan, we kregen we het probleem dat meerdere bands niet om 19:00 uur konden optreden i.v.m. werkzaamheden. Na van alles te hebben geprobeerd, waren wij genoodzaakt om de knoop door te moeten hakken en zodoende, met spijt, het optreden van U2-Faces te moeten cancelen. Hier balen wij zeker van maar op dit moment moesten wij ook zorgen dat we eindelijk weer een line-up hadden. Heel graag hadden we de drie Rijssense topbands met elkaar op ons podium gehad.

In de plaats van U2-Faces hebben we Yotta een SKA-band (later hier over meer).

De flyer is klaar, de bende is weer geregeld, op naar zaterdag 29 juni naar het enige rockfestival in Rijssen.

Dan rest ons nog een ding… Graads bedankt, R.I.P.

Written By: admin